Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Edmonton Oilers har nylig gjenvunnet kreftene, og de har slått Washington Capitals, Tampa Bay Lightning og andre lag for å få en fire-kamps seiersrekke. Edmonton Oilers har avansert til tredjeplass i divisjonen, og scoret flere mål i sine to siste kamper. Leon Draisaitl scoret sitt 40. mål for sesongen mot Edmonton Oilers og Buffalo Sabres. Leon Draisaitl, 26, som har vært i Edmonton Oilers i åtte år, bruker hockey trøye nr. 29 veldig mye.

Edmonton Oilers har produsert få fremragende spillere gjennom årene, de mest fremragende er Leon Draisaitl og Connor McDavid. Nå er Connor McDavid og Leon Draisaitl begge rundt 25 år gamle, men samarbeidet deres har dessverre ennå ikke skapt en ny mester. Det er mer enn 20 år siden Edmonton Oilers sin strålende historie, og laget har ikke våknet helt opp. Fordi spillee i Calgary Flames drakt i år allerede har begynt å kjempe hardt, har også spillee i Edmonton Oilers drakt blitt påvirket og begynt å handle.

Calgary Flames og Edmonton Oilers er rivaler fra samme provins, og de var begge lag som mange spillere drømte om å starte. De siste årene har trenden med ishockey gradvis blitt okkupert av amerikanske lag, mens flere kjente lag i Canada har mistet sjansene til å vinne mesterskapet. Kan Edmonton Oilers, Calgary Flames og Toronto Maple Leafs bære byrden med å vinne tittelen? Hvilke endringer vil de medføre i resten av timeplanen?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 174 تاريخ : جمعه 27 اسفند 1400 ساعت: 13:40

Chicago Blackhawks har vært i dårlig form igjen denne sesongen, og laget har slitt med å komme tilbake til god form. Chicago Blackhawks vant tre Stanley Cups mellom 2010 og 2015, og nå sliter de med å komme seg til sluttspillet. Chicago Blackhawks' største feil kom i spillerjusteringsarrangementet i 2016, da laget måtte gjøre avveininger mellom spillere på grunn av lønnsgrenser. Til slutt tok et stort antall spillere av seg Chicago Blackhawks drakt og dro, og de sluttet seg til andre lag.

Sesongen 2017 viste seg å være en fiasko for Chicago Blackhawks med å velge spillere, og spillee de etterlot spilte ikke bra. I løpet av de neste to årene gjorde Chicago Blackhawks store justeringer av spillee sine igjen, men dessverre kunne ikke laget lenger finne de fremragende spillee. Chicago Blackhawks har tapt mot Boston Bruins i sine to siste kamper, og den situasjonen legger mye press på spillee. Tidligere var Chicago Blackhawks sterkeste fiende Boston Bruins. De kunne gripe muligheten til å slå motstanderen hver gang. Dessverre har laget tapt mot motstanderen på rad nå.

Boston Bruins drakt har dukket opp i finalen tre ganger de siste ti årene, men alle tapte for motstandee. Det har gått 10 år siden sist Boston Bruins vant et mesterskap, så hva er planene deres for denne sesongen? I historien til NHL er lagene som vant Stanley Cup konsentrert i noen få lag, og mange lag har aldri vunnet den. Blant dem har Boston Bruins og Chicago Blackhawks en rekord på 6 mesterskap, og prestasjonen til disse to lagene er fortsatt ganske god.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 198 تاريخ : چهارشنبه 25 اسفند 1400 ساعت: 15:01

Jack Eichel kom tilbake til KeyBank Center iført en Vegas Golden Knights drakt for første gang, og han forventet ikke å bli behandlet slik av fansen. Opprinnelig var Jack Eichel en god spiller for Buffalo Sabres, men på grunn av helsen hans hadde han dessverre en uenighet med laget. Til slutt bestemte Buffalo Sabres seg for å bytte Jack Eichel, og laget følte at det ikke var noen fremtidig utvikling i ham. Jack Eichel ble byttet av Buffalo Sabres, og hvorfor skulle disse franchise-fansen klandre ham for deres harme?

Jack Eichel har hatt en forferdelig sesong i 2021, og alle utmerkelsene han har skapt har blitt fjeet av laget. I det øyeblikket Jack Eichel ble fratatt kapteinskapet, falt hans hjerteknuste tårer på Buffalo Sabres drakt, vel vitende om at han hadde blitt sluppet av laget. Jack Eichel vokste også opp og forsto etter å ha grått. I en alder av 24 så han forskjellen mellom karriere og hobby. Når han ser tilbake på de seks årene han tilbrakte i Buffalo Sabres, tenkte han ganske enkelt at han kunne inkorporere denne hobbyen i karrieren. Det viste seg at alt han mente var for naivt.

Dette spillet har styrket Jack Eichels tro på at han vil jobbe hardt for å overvinne all forstyrrelse utenfor spillet. Jack Eichel har kontrollert følelsene sine veldig godt, men dessverre er han fortsatt påvirket av andre. Vegas Golden Knights ga Jack Eichel en ny start, og han levde opp til forventningene og trosset alle odds. Spillere kan være inkonsekvente når de kommer tilbake til kampen etter en pause fra skade eller operasjon. Alle håper at Jack Eichels holdning er positiv, og i en alder av 25 år er han den kritiske perioden når tiden er moden.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 239 تاريخ : جمعه 20 اسفند 1400 ساعت: 17:13

Calgary Flames sin seiersrekke på 12 kamper ble brutt av Washington Capitals, som slo Colorado Avalanche til en tomålsseier fra Alexander Ovechkin. Washington Capitals elitespiss Alexander Ovechkin scoret ytterligere to mål i kampen, og nå gir han Jaromir Jagr nummer tre i NHL-historien med 766 mål. Alexander Ovechkin slår nå rekorder i hver kamp han er involvert i, og han håper denne Washington Capitals drakt kan følge ham for å skape flere mirakler.

Apropos Jaromir Jagr, alle tror at hans 766. mål også er relatert til Calgary Flames. Jaromir Jagr spilte for 11 lag i sitt liv, og til slutt tok han på seg Calgary Flames drakt og valgte å forlate NHL. Da Jaromir Jagr var 46 år gammel var det mange amerikanske lag som ikke ønsket at han skulle være med, og lagene foretrakk yngre spillere. Så til slutt ble Jaromir Jagr med på det kanadiske laget for første gang, og han scoret også de siste 7 målene i karrieren med dette laget. På grunn av Jaromir Jagrs fysiske skade, var han takknemlig for muligheten som ble gitt av Calgary Flames, og til slutt valgte han å si opp kontrakten med laget tidlig.

Jaromir Jagr, 50, spiller fortsatt ishockey i hjembyen, en karriere han har skåret inn i hele livet. Jaromir Jagr var henrykt over å høre at Alexander Ovechkin hadde scoret 766 mål i en alder av 36 år, og han håper flere ungdommer vil slå denne rekorden på banen i fremtiden. Ishockey er en veldig magisk sport, den har brakt utallige umulige mirakler til mennesker.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 171 تاريخ : چهارشنبه 18 اسفند 1400 ساعت: 15:28

Tampa Bay Lightning og Pittsburgh Penguins har begge vært solide lag det siste tiåret, og forrige sesong var det forventet at de skulle møtes i sluttspillet. Dessverre ble Pittsburgh Penguins eliminert i den første runden av sluttspillet. De to lagene møtte til slutt denne sesongen, med Pittsburgh Penguins som vant 5-1 mot Tampa Bay Lightning. Tampa Bay Lightning tok en seiersrekke på fem kamper, og de må reflektere igjen etter denne kampen.

Kampens beste spiller var Evgeni Malkin i nr. 71- hockey trøye, som scoret ett mål og to assist for Pittsburgh Penguins. Det er lenge siden Tampa Bay Lightning tapte en så stor kamp, ​​og målvakten Andrei Vasilevskiy gjorde 35 redninger, et bevis på styrken til Pittsburgh Penguins. Tampa Bay Lightning-trener Jon Cooper er veldig beæret over å ha en flott matchup med Pittsburgh Penguins, slik at han kan se manglene til laget sitt.

Pittsburgh Penguins spilte veldig bra i denne kampen, mens Tampa Bay Lightning hadde mange tuovers. Tampa Bay Lightning er et lag som kan lære av å tape kamper, og vi tror denne kampen vil gi laget en bedre opplevelse. Enten det var unge fans i Tampa Bay Lightning drakt eller eldre fans i Pittsburgh Penguins drakt, var de begeistret over å være der for å se denne minneverdige kampen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 184 تاريخ : جمعه 13 اسفند 1400 ساعت: 15:40

NHL-spillet endres når som helst, og ingen kan forutsi hvilke lag som til slutt kommer til sluttspillet. New York Islanders har hentet krefter den siste tiden, men de ble dessverre slått av Colorado Avalanche i denne runden. Colorado Avalanche vant sin 40. kamp for sesongen, og de vil ikke la noen sjanse til å vinne gå fra seg. Sesongens New York Islanders drakt er ikke lett å dukke opp i sluttspillet, tross alt har laget falt for mange poeng bak andre motstandere.

Boston Bruins hadde en sjelden seiersrekke på fem kamper denne sesongen, men de ble brutt i de siste 22 sekundene av kampen mot Anaheim Ducks. Anaheim Ducks og Boston Bruins sto fast i uavgjort, men Trevor Zegras, som hadde på seg nhl drakter nr. 22, endret kampen. Nok en gang knust Boston Bruins' besluttsomhet om å beholde seiersrekke, og de må jobbe enda hardere for å komme seg til sluttspillet. Etter kampen var keeperen i Boston Bruins drakt så frustrert at han følte at han hadde sviktet lagkameratenes forventninger.

I siste runde ble Anaheim Ducks beseiret 0-4 av New York Islanders, mens Boston Bruins beseiret Los Angeles Kings 7-0. Hver runde vil ha en veldig forskjellig lagstyrke, så mentaliteten til spillee er veldig viktig. Etter kampen bør de fokusere riktig på neste runde. Ishockey er Fast Furious, så slutten kan enkelt endres i siste liten. Ishockeyspillere skal ikke bare ha høye ferdigheter, men også ha stabile psykologiske egenskaper.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 180 تاريخ : پنجشنبه 12 اسفند 1400 ساعت: 9:42

Hver fan har et lag de tror på, og det meste av livet deres er påvirket av dette laget. Det var en liten jente som likte Colorado Avalanche drakt veldig godt, og det året vant laget bare tre mesterskap i Stanley Cups, Conference championships og Presidents' Trophy. Nå har det gått 20 år, og den lille jenta har vokst til en middelaldrende person, men hun beholder fortsatt Ba drakter som har passert 20 år.

Colorado Avalanche har jobbet hardt for å kvalifisere seg til sluttspillet gjennom årene, men deres styrke har aldri vært i stand til å spille konsekvent i disse syv kampene. Colorado Avalanche gikk videre til sluttspillet forrige sesong med topplasseringen i divisjonen, men de tapte mot Vegas Golden Knights i andre runde. Denne sesongen har Colorado Avalanche holdt på nr. 1-plassen etter en måned med hardt arbeid, men Nathan MacKinnon er for øyeblikket satt på sidelinjen med en skade i underekstremiteten.

Den lille jenta elsker byen Denver, og hun håper at Colorado Avalanche vinner Stanley Cup også i år. 20 år har endret den lille jentas ansikt, men det kan fortsatt ikke endre kjærligheten hennes til Colorado Avalanche. Nå går hun glipp av mange flotte kamper på grunn av sitt travle liv, men i år er hun klar til å ta med familien med hockey trøye for å møte Colorado Avalanche i sluttspillet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 247 تاريخ : جمعه 6 اسفند 1400 ساعت: 20:44

Etter NHL halvveis gjennom, forble Tampa Bay Lightning ligaens mest konsekvente lag, og falt aldri ut av de tre beste. Toronto Maple Leafs, Anaheim Ducks og Edmonton Oilers har alle hatt veldig gode resultater før, men de tapte alle kampene sine nylig. Toronto Maple Leafs tapte 2-5 mot Montreal Canadiens i en kamp som nok en gang så kampen om Canadas beste ishockeylag. Selv om Montreal Canadiens endte sist i divisjonen denne sesongen, vil de fortsatt ikke gi opp jakten på seier.

Boston Bruins hadde nok en gang en god sen kamp denne sesongen da laget rykket opp til toppen av divisjonen i høyt tempo. Forrige sesong vant Boston Bruins også de siste rundene tappert, og de kom til slutt til sluttspillet. I 2022 valgte Boston Bruins' berømte keeper Tuukka Rask å trekke seg, og kroppen hans har slitt med å støtte intensiteten i spillet. Tuukka Rask hadde på seg en Boston Bruins drakt i 15 år. Han var veldig motvillig til å si farvel til alle. Han elsket dette dynamiske laget.

Alle vet at Tuukka Rask opprinnelig var en spiller i en Toronto Maple Leafs drakt, men han ble byttet av laget et år senere. Etter at Tuukka Rask begynte i Boston Bruins, følte han seg verdsatt på laget, og han viet all sin energi til å bli her. 34 år gamle Tuukka Rask kan ikke lenger spille for Boston Bruins, og han håper inderlig at spillee på dette laget kan oppnå bedre resultater.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 153 تاريخ : چهارشنبه 4 اسفند 1400 ساعت: 14:44